Halensebaan - Bekkevoort

Vanaf € 325.000
Halensebaan 66, 3460 Bekkevoort
3 139-152 m² 1

Omschrijving

Op deze rustige en landelijke locatie in de Halensebaan te Molenbeek – Wersbeek (Bekkevoort), worden 6 pastorijwoningen in halfopen verband gerealiseerd. Opzoek naar een nieuwbouwwoning met net dat tikkeltje meer?

Ondanks de rustige ligging, bevindt u zich zeer gunstig ten opzichten van verschillenden invalswegen. Zo bent u onder andere in geen tijd aan de op en afrit van de snelweg (E314).

Om dit alles nog beter te maken worden deze woning gebouwd volgens de BEN normen. Met andere woorden betreft het hier een Bijna Energie Neutrale woning. Geniet dus niet enkel van een laag energiefactuur maar pluk ook de vruchten van een goede investering.

BIJZONDERHEDEN

1. Wonen in een BEN woning.
Een BEN woning is een bijna-energie neutrale woning met een E-peil lager dan 30. Ze verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. M.a.w. een slimme keuze.

2. Profiteer van de fiscale voordelen.
Dankzij dit lage E-peil krijg je de eerste 5 jaar een mooi fiscaal voordeel. Je betaald maar 50% van de onroerende voorheffing.

3. Geniet van een BEN-krediet.
Om volledig voor een BEN woning te gaan bieden bepaalde banken een BEN-krediet aan dat je ook heel wat voordelen oplevert.

PRAKTISCHE INFO

Bent u opzoek naar een nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en een aangename tuin met een grondoppervlakte van +/- 500m², dan is dit wat u zoekt. De woningen worden met hoogwaardige materialen afgewerkt naar uw eigen smaak. Zo kiest u zelf uw keuken, uw badkamer, uw vloeren en ga zo maar door. Om u een idee te geven, beschikt u voor de keuken over een aanzienlijk budget van € 15 000. De gepubliceerde prijs is inclusief afwerkingen, tuinaanleg, aansluitingskosten, etc. De btw en registratierechten zijn niet inbegrepen in de gepubliceerde prijs. 

Krijgt u reeds voeling met deze mooie woningen en wenst u graag bijkomende informatie? Neem dan gerust contact met ons op 0497/91.19.06 - info@jkvastgoed.be

Lees meer

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons