Schaffensestraat - Diest

Vanaf € 173.000
Schaffensestraat 70, 3290 Diest
1-2 53-91 m² 1

Omschrijving

Dit nog te bouwen nieuwbouwproject van 4 appartementen vindt u terug in de Schaffensestraat te Diest. Omwille van de gunstige ligging binnen de stadsring heeft u hier alles binnen handbereik.

Op het GELIJKVLOERS vindt u appartement nr. 1 met een bewoonbare oppervlakte van 78,6m2. Dit appartement bestaat uit een inkomhal, een ruime woonkamer met open keuken, een berging, een apart toilet, een badkamer voorzien van een douche of bad, en een slaapkamer voorzien met een dressing. Dit appartement beschikt eveneens over een gezellige stadstuin van 38m² inclusief terras.

Op de EERSTE VERDIEPING vindt u appartement nr. 2 met een bewoonbare oppervlakte van 53m2. Dit appartement bestaat uit een inkomhal, een ruime woonkamer met open keuken, een berging, een apart toilet, een badkamer voorzien van een douche, een slaapkamer, en een gezellig terras van 7,40 m².

Op de TWEEDE VERDIEPING vindt u appartement nr. 3 met een bewoonbare oppervlakte van 53m2. Dit appartement bestaat uit een inkomhal, een ruime woonkamer met open keuken, een berging, een apart toilet, een badkamer voorzien van een douche, een slaapkamer, en een gezellig terras van 7,40 m².

Op de DERDE VERDIEPING vindt u appartement nr. 4. Dit is een duplex met een bewoonbare oppervlakte van 91m2. De lift van het gebouwencomplex komt toe in de inkomhal van het appartement en loopt eveneens door tot de bovenste verdieping (enkel te gebruiken door de bewoner) Op de derde verdieping vinden we een inkomhal, een ruime woonkamer, een ingerichte keuken, een berging, een apart toilet en een gezellig terras van 9,53m². Op de vierde verdieping vinden we een nachthal die toegang geeft naar twee slaapkamers en de badkamer die voorzien is van een douche en een extra toilet.

In de ONDERGRONDSE VERDIEPING vindt u de garage die toegankelijk is via een autolift vanuit de Oude Tramweg. Hier zijn privatieve autostaanplaatsen voorzien per appartement. Deze zijn niet inbegrepen in de gepubliceerde prijs. 

BIJZONDERHEDEN
1. Het betreft hier Bijna Energie Neutrale appartementen (E-peil <20) = 5 jaar geen onroerende voorheffing te betalen.
2. De aankoop is mogelijk aan 6% btw, indien u aan de voorwaarden voldoet.
3. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Eigen keuze van afwerking is mogelijk.
4. De verkoop verloopt onder de Wet Breyne. U geniet dus een optimale bescherming bij aankoop.

Indien u verdere informatie wenst of graag een afspraak maakt om alles in detail te bekijken, aarzel dan niet om contact op te nemen, ik help u graag verder. 0497/91.19.06.

Lees meer

Overzicht

  Opp. Slpk.  Prijs
Appartement - 4429806 78 m²  € 249.000
Eerste verdieping Opp. Slpk.  Prijs
Appartement - 4429818 53 m² In optie Op aanvraag
Tweede verdieping Opp. Slpk.  Prijs
Appartement - 4429845 53 m² In optie Op aanvraag
Derde verdieping Opp. Slpk.  Prijs
Duplex - 4429915 91 m²  € 319.000

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons